Lenen Met Een Negatieve BKR Code

rente (34)In Nederland zijn er veel mensen met een BKR registratie. Dit kan komen omdat u een aantal jaar geleden was vergeten of niet instaat was om een rekening te betalen. Met een BKR is het een stuk lastiger om geld, maar dit is wel degelijk mogelijk. Echter zijn er vaak wel negatieve voorwaarden aangesteld, zoals een hogere rente of u kunt een lager bedrag lenen. Alle mogelijkheden en informatie is te lezen op onze website

980x400

Lening Oversluiten tegen een lagere rente

Wanneer u een lening wil oversluiten neem dan altijd een lening die snel kan worden afbetaald, daardoor komt u sneller uit de schulden, dat is ons advies. Want wat u overal wel tegen komt geld lenen kost geld.

Wanneer u meerdere leningen heeft is het handiger om al deze leningen over tot 1lening te sluiten. Dit geeft een betere inzicht in uw financiƫle situatie. In de meeste gevallen betaald u hierdoor ook een lagere rent.

Een lening oversluiten levert u in bijna alle gevallen de volgende voordelen op:

  • U heeft een overzichtelijker inzicht in uw financiĆ«le situatie
  • In de meeste gevallen krijgt u een lagere rente bij het samen voegen van meerdere leningen.

Lening afsluiten bij de bank

  • U heeft verschillenden creditcards bij diverse bedrijven.
  • Wanneer u producten op afbetaling heeft gekocht.
  • U heet bij verschillende banken / kredietverstrekkers een lening.

Wanneer u een koophuis heeft is het mogelijk om in sommige gevallen uw hypotheek ook over te sluiten en met daarin al uw andere leningen op te nemen. Dit wordt een WOZ Krediet genoemd. Of dit ook in u geval tot de mogelijkheden behoort moet u navragen bij uw hypotheek adviseur.