Een minilening zonder BKR afsluiten

980x400

euro lenenHeeft u onverwachts wat extra geld nog? Het kan voorkomen dat er iets kapot is gegaan, zoals een koelkast of wasmachine en u kunt niet wachten tot einde van de maand. Dan is een minilening een goede oplossing. Het voordeel van een minilening is dat het geld soms binnen paar uurtjes al op uw rekening staat en dat er geen BKR toetsing wordt gedaan.

980x400

Een minilening zonder BKR controle is erg snel

1 van de grote voordelen van een minilening is dat er geen BKR toetsing wordt gedaan. Daardoor is een minilening ook een snelle leningvorm. Het is namelijk mogelijk om een minilening zonder BKR toetsing snel af te handelen.

Naast dat u het geld snel op uw rekening heeft is het ook erg gemakkelijk.

Zo kunt u een aanvraag voor een minilening binnen tien minuten gerealiseerd hebben. Sommige aanbieders storten het geld de zelfde dag nog op uw rekening. U mag zelf bepalen waarvoor u het geld wil gebruiken. Dit kan zijn voor een vakantie, een onverwachte rekening zoals een verkeersboete of er is iets onverwachts kapot gegaan in het huishouden. Dit maakt voor de aanbieder niks uit.

Een minilening zonder BKR controle is er makkelijk

Zoals hierboven ook al werd verteld is een minilening afsluiten erg simpel. Het maakt overigens niet uit of u al een lening heeft of dat u een betalingsachterstand heeft. De aanbieders van een minilening hebben ook niet het recht om uw BKR gegevens op te vragen bij het BKR. In tegenstelling tot banken maakt ook uw persoonlijk financiƫle situatie niet uit.

Een minilening zonder BKR controle is discreet

Geld lenen van een kennis of familielid is vaak weliswaar goedkoop, maar een minilening is discreter. Daarnaast zou u ook geld kunnen lenen van een particulier, alleen weet u van te voren niet altijd of dit betrouwbaar is. Uw privacy wordt goed gewaarborgd bij een minilening wat ervoor zorgt dat u met een gerust hart geld kunt lenen.

Een minilening zonder BKR controle is flexibel

U kunt met een minilening zonder BKR controle dus snel, discreet en gemakkelijk geld lenen. Daarnaast is een minilening erg flexibel. De keuze van het bedrag kunt ook zelf bepalen. Dit kan zijn van paar tientjes tot in de meeste gevallen maximaal 750 euro. Leen alleen het geld dat u nodig heeft, want geld lenen kost altijd geld.