BKR Registratie Opvragen

980x400

BKR LeningU wilt uw BKR Codering of BKR registratie opvragen, alleen u weet niet hoe dat moet? En wat voor kosten erbij komen. Of is het mogelijk om uw BKR registratie gratis op te vragen? Al deze vragen en meer vindt u terug op onze website.

980x400

Waar kunt u uw BKR registratie opvragen?

Uw BKR registratie of codering kunt u opvragen bij alle banken in Nederland. In de zogeheten consumentenbrochure vindt u een formulier waarmee u uw BKR registratie of codering kan opvragen. Deze brochure is dus altijd gratis op te vragen door u als consument bij de balie van de bank.

Hoe kan ik de BKR registratie opvragen?

Wanneer u dit formulier heeft aangevraagd bij de bank, moet u het formulier invullen met uw persoonlijke gegevens. Vervolgens verstuurd de bank het formulier naar het Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel. De bank vraagt hiervoor een bedrag van 4,95 plus een geldig legitimatie bewijs. Een BKR registratie is dus niet gratis en kan ook nooit goedkoper zijn dan die 4,95. Dit wordt op internet wel door verschillende websites aangeboden, maar ga hier nooit op in.

Wat gebeurt na het opvragen van uw BKR?

Van het BKR in Tiel krijgt u binnen 10 werkdagen een formulier toe gestuurd waarin duidelijk wordt weergeven hoe hoog u BKR codering of registratie is en welke u heeft. Ook kunt u hier uit aflezen welk bedrijf uw BKR registratie of codering heeft opgevraagd. U weet dus dat u bij dat bedrijf moeilijker kan krijgen als u bijvoorbeeld geld wil lenen of in andere gevallen.

De conclusie:

Hopelijk is het door hierboven benoemde informatie duidelijk hoe u uw een BKR registratie of codering op moet vragen en wat dit kost. Het is dus alleen mogelijk om dit voor 4,95 via de bank op te vragen. Alle andere aanbieders via internet die het voor minder doen zijn oplichters.