500 Euro Lenen Zonder Rente

500_euro leenEr zijn tegenwoordig verschillende manieren om snel geld te lenen. Hiervoor hoef je zelfs niet meer naar je bank toe. Het gaat net zo gemakkelijk online. Dit heeft als voordeel dat je snel en overzichtelijk verschillende aanbieders naast elkaar bekijken om te zien wat ze bieden en hoe ze de rente en andere kosten berekenen. Zo kun je er zeker van zijn dat je de goedkoopste aanbieder vindt, zodat je snel en gemakkelijk een krediet kunt afsluiten. Je hoeft dan vaak enkel nog een formulier in te vullen, waarop je moet aangeven wie je bent en wat je maandelijkse inkomsten zijn. Binnen dit traject kun je twee wegen bewandelen; één hiervan gaat iets sneller dan de ander, maar beiden hebben hun voordelen.

980x400

Snel €500,- lenen

Als je snel 500 euro wilt lenen, dan kun je ervoor kiezen om een minilening af te sluiten. Dit kun je doen voor een bedrag tot maximaal 750 euro, mits je inkomsten hoog genoeg zijn. Door gebruik te maken van deze regeling, zal er geen controle plaatsvinden van de BKR, waardoor de lening sneller rond zal zijn. Ook is het mogelijk om via deze weg een extra krediet af te sluiten als je er al één hebt lopen of als je nog met een betalingsachterstand te maken hebt. Hier wordt niet naar gekeken.

Via de gangbare weg

Als je niet wilt kiezen voor een minilening, zal er wel een controle plaatsvinden van de BKR en kan het langer duren voordat je het 500 euro lenen kunt realiseren. Deze zal nagaan of er nog lopende kredieten zijn en of er sprake is van een achterstandsbetaling. Dit zal tijd vergen, maar dan mag je vaak ook iets langer doen over de terugbetaling. Ook hierbij geldt dat je inkomsten hoog genoeg dienen te zijn voordat de lening wordt toegekend.